Meer studentenwoning. Minder kosten..
default slide 5
default slide 4
default slide 3
default slide 2
default slide 1

Inschrijven

Kies een zelfstandige studentenwoning op de beschikbaarheid pagina en vul de rest van het formulier in. Na ontvangst van je inschrijf-formulier en betaling van de inschrijfkosten á € 25,– per iDeal of Creditcard heb je een afspraak voor een kennismakingsgesprek, waar je inschrijving definitief wordt gemaakt met een campuscontract.

Zijn er kosten voor het afsluiten van een campuscontract en hoeveel bedraagt de borg? Ja, voor het afsluiten van het campuscontract wordt bij de ondertekening eenmalig € 50,– in rekening gebracht. Daarnaast moet je een borgsom betalen ter hoogte van twee maanden huur & servicekosten.

Na versturen van onderstaand formulier ga je bij ons langs voor een inschrijvingsgesprek om het huurcontract te ondertekenen. Bij ondertekening van het huurcontract zullen we je vragen om deze bedragen per Pin te betalen.

Buitenlandse studenten krijgen hun huurcontract ter ondertekening toegestuurd, alsmede een factuur voor inschrijfgeld en borg. Daarna kunnen zij het contract getekend, gescand en vergezeld van scans van hun ID Card of paspoort per e-mail terugsturen. Tegelijkertijd moeten dan het inschrijfgeld en de borg worden betaald, via i-Deal of Creditcard.

Het betalen van de huur begint zodra je huurperiode ingaat. De huur is bij vooruitbetaling verschuldigd en wordt uitsluitend via automatische incasso geïnd.

  • Begane grond
  • Eerste verdieping
  • Tweede verdieping
  • Derde verdieping
  • X
  • Type A Kosten
  • Type B Kosten
  • Specials (Andere grootte)
  • Verhuurd
  • Gereserveerd

Klik op de kaart om een appartement te selecteren

This function only works if your browser supports the HTML5 canvas tag.
This function only works if your browser supports the HTML5 canvas tag.
This function only works if your browser supports the HTML5 canvas tag.
This function only works if your browser supports the HTML5 canvas tag.
Select the button above to choose an apartment on the map. 'Apartment number' will be filled in. Then complete the rest of the form and finish by paying the registration fee of € 25.
* Op een studentenwoning van HiCondo kan niet meer dan een persoon ingeschreven staan.
** Door het verzenden van dit formulier ga ik ermee akkoord dat HiCondo bij de door mij opgegeven onderwijsinstelling controleert of ik daadwerkelijk ingeschreven sta. In aanmerking komen studenten van een MBO-, HBO-, of WO -onderwijsinstelling. Inschrijving is (lang) van tevoren mogelijk, de studentenwoning kan betrokken worden zodra de studie daadwerkelijk is aangevangen.
*** De minimumleeftijd voor inschrijving bij HiCondo is 16 jaar (op het moment dat de woning wordt betrokken).