Meer studentenwoning. Minder kosten..
home slide 6
home slide 5
home slide 4
home slide 3
home slide 2

Over HiCondo

HiCondo is een modern complex met zelfstandige studentenwoningen dat meer dan alles biedt wat studenten in een woning nodig hebben: woon- en slaap gelegenheid, luxe badkamer met inloopdouche en toilet, luxe gietvloer, luxe keuken, 2-pits inductie kookplaat, granieten keukenblad, spoelbak, boven- en onderkastjes, individuele boiler, ruimte voor een koelkast, wastafel en een televisie en internetaansluiting. Het is zelfs mogelijk om een extra opslagruimte voor je spullen te huren.
Wat een student absoluut niet nodig heeft? Hoge kosten! HiCondo biedt degelijke, moderne, zelfstandige studio studentenwoningen tegen een huurprijs vanaf € 678,54 p/m  die ook nog eens voldoen aan de eisen voor het krijgen van huurtoeslag vanaf 23 jaar. Je zult verbaasd zijn hoe goed de woningen er uit zien!

Wat heeft een student verder nog nodig? Gezelligheid en nieuwe contacten. HiCondo biedt woningen aan een heel scala aan studenten waaronder ook studenten van alle nationaliteiten, studierichtingen en levensovertuigingen.
HiCondo is veilig, heeft een eigen beheerder, 24/7 videobewaking en wordt goed onderhouden.